martes, 10 de junio de 2014

DIA 2

MATI (5 HORES)

1.Ruta de museus:
LA CASA DE LA FOTOGRAFIA

La Casa de la Fotografia de Moscou és l'únic Museu de Rússia, que ha optat per l'estratègia de festivals i projectes de gran escala. L'eficiència d'aquesta estratègia ha estat provada pels mesos Internacional de Fotografia i Moda i Estil en Fotografia, Festival Internacional de Moscú.Cientos d'exposicions celebrades en els locals propis de la casa i en els principals museus i centres d'exposicions de Moscou.

MUSEU DE COTXES ANTICS "AUTOVILLE"

Va ser inaugurat el 2008. Compta amb la col · lecció de prop de 50 cotxes antics. El cotxe més antic té 100 anys és 1907 Darracq. Aquí pots veure Rolls-Royce de 1921, Buick 57S 1932 Ford 1938 BMW 326, Alfa-Romeo 6C i molts altres. En aquest museu també hi ha la exposició de fotografies que retraten personatges famosos i els seus cotxes: la d'Elvis Presley, Coco Chanel, Charlie Chapline etc.


MUSEU DE LENIN "LENIN'S MAUSOLEUM"

També conegut com la tomba de Lenin, situat a la Plaça Roja de Moscou, és el mausoleu que serveix com a lloc de descans de Vladimir Lenin. El seu cos embalsamat s'ha exposat al públic allà des de poc després de la seva mort en 1924 (amb rares excepcions en temps de guerra). Aleksey Shchusev de diminutiu a l'estructura de granit monumental incorpora alguns elements de l'antic mausoleu, com la piràmide escalonada i la tomba de Cir el Gran.


2.Dinar per la zona ( 2 HORES)





TARDA

  • Es deixa la tarda lliure per fer compres, passejar per la ciutat, brenar... al gust dels visitadors.

No hay comentarios:

Publicar un comentario